Klare meldinger


Red Carpet International Film Festivals hovedfokus er filmer med sterke budskap. Den nyoppstartede festivalen har som mål å vise filmer med viktige historier, politiske synspunkter, subjektive vinkler, sosial bevissthet, overraskende uttalelser og sterke meninger.


Uansett sjanger - fiksjon eller dokumentar - kort eller lang - vårt festivalprogram er dedikert til feiring av mangfold og retten til frie ytringer.


Folk i Hommelvik er kjent for sitt samfunnsengasjement. Arbeiderbevegelsen har tradisjonelt hatt sterk støtte, og dette er for eksempel et av svært få steder hvor det fremdeles arrangeres barnetog 1. mai. Red Carpet bygger videre på denne tradisjonen - men rød eller blå, grønn eller gul er ikke så viktig. Hovedsaken er samfunnsengasjementet, meningsytringer og toleranse.


Vi innser at navnevalget kanskje kan være litt forvirrende - Hommelvik er ikke akkurat kjent for glitter og glamour. Det er veldig, veldig langt til de røde løperne på den franske rivieraen, eller til designerkjolerene og champagneglassene i Berlin. På vår røde løper hyller vi filmskaperne som har noe viktig å si - vi gir egentlig blaffen i hva de har på seg.


Red Carpet International Film Festival SA er en idealistisk organisasjon med formålet å fremme uavhengige filmer, regional filmbransje og internasjonalt samarbeid.Påmelding av filmer


Invitasjon til påmelding av filmer til festivalen i 2012 sendes ut høsten 2011.

 

HJEM      PROGRAM      OM OSS      KONTAKT      KART


Fredag 20:30

Helsefabrikken av Håvard Bustnes

Lørdag 19:30

Armadillo av Janus Metz

Fredag 16:30

Det akutte menneske av

Knut Erik JensenLørdag 18:00

Kampen om Thamshavn-banen av

Fredrik H Akselsen
Fredag 19:00

«Peace» av Kazuhiro Soda
Lørdag 16:45

Å leve uten penger av

Line Halvorsen